Open dag

Vmbo

Om kennis te maken met het vmbo, kunt u een persoonlijke afspraak maken. Stuurt u hiervoor een mail aan: vmbo-bk@axiacollege.nl. Dan nemen wij contact met u op.

Onderbouw mavo, havo, vwo

Het Axia College, locatie Utrechtseweg, speciaal onderwijs klas 1 en 2 voor mavo, havo en vwo organiseert 2 open dagen:

Donderdag 11 januari 2018 van 15.30 tot 18.30 uur (vrije inloop)

Donderdag 22 februari 2018 van 15.30 tot 18.30 uur (vrije inloop)

We willen u graag een goed beeld geven van hoe we met onze leerlingen om gaan.

Naast alle informatie die we voor u hebben over de didactiek en zorg bij ons op school, organiseren we voor de leerlingen enkele korte theorie- en praktijklessen om ze actief te kunnen laten deelnemen tijdens de kennismaking met ons onderwijs.

Mocht u op deze dagen echt niet kunnen komen, dan is er ook nog een mogelijkheid voor een kort oriëntatie bezoek op maandag 5 februari 2018.

Aanvang 9.00 uur, einde om 10.00 uur. Onze afdelingsleider Albert Wijnsma heeft  dan tijd  gereserveerd u kennis te laten maken met onze school. (Dit bezoek is niet bedoeld voor mogelijk toekomstige leerlingen.)

 

Bovenbouw mavo, havo, vwo

De bovenbouw biedt op verschillende ochtenden gedurende het schooljaar de mogelijkheid een oriënterend bezoek aan de school te brengen. Tijdens dit bezoek wordt er meer verteld over de werkwijze, structuur en cultuur van de school en zal er een korte rondleiding door het gebouw zijn. Ook is er ruimte om vragen te stellen. U kunt zich inschrijven voor één van deze ochtenden door een mail te sturen naar bovenbouw@axiacollege.nl.
De laatste datum van dit jaar is:
• Woensdag 13 juni 2018 van 9:00-10:30 uur